skip to Main Content

Nachtkastje of bedtafel kopen?

Een nachtkastje of bedtafel voor je slaapkamer kopen kan een hele zoektocht zijn. Er zijn zoveel verschillende designs, materialen, kleuren. Wil je een nachtkastje met pootjes of aan de muur bevestigd? Liever een dicht nachtkastje of een open variant? Hoeveel opbergruimte heb je voor je bedtafeltje en welk formaat moet je dan hebben?

Met al die vragen gaan we je hier helpen zodat jij de juiste keuze voor het beste nachtkastje kan maken.

Meteen nachtkastjes bekijken?

Als je meteen vast wilt oriënteren hebben we hier alvast wat beste keuzes onder elkaar gezet. een mooie eerste selectie met goedkope nachtkastjes, hangende bedtafeltjes, open nachtkastjes en de mooiste design nachtkastjes.

Nachtkastje                Categorie           Beste Prijs

  • Goedkope nachtkastjes
  • Design nachtkastjes
  • Open nachtkastjes
  • Dichte nachtkastjes
  • Hangende of zwevende nachtkastjes

Hoe maak je de beste keuze?

Als je een nachtkastje gaat kopen moet je een paar belangrijke afwegingen maken. Hier zetten we de belangrijkste afwegingen onder elkaar in de keuzehulp.

Keuzehulp nachtkastje kopen

Open of dicht nachtkastje?

Een open of dicht nachtkastje is een groot verschil. Zeker vlak naast je bed speelt heb je te maken met stof dus een dichte variant is dan misschien wel prettig. Maar als je makkelijk je boek of telefoon wilt kunnen pakken, of wegleggen, dan is open weer beter.

Bij een dicht nachtkastje kun je natuurlijk ook nog de afweging maken of je een lade wilt of een met een deurtje.

Een zwevend of staand nachtkastje?

Of je een staand of zwevend nachtkastje wilt maakt een verschil en beiden hebben voor en nadelen. Een hangend nachtkastje is erg handig bij het stofzuigen bijvoorbeeld. Helemaal als er ook nog een oplader en snoeren van nachtlampjes in de weg liggen.

Maar je moet natuurlijk wel een goede muur en de ruimte hebben waar je een bedtafeltje aan kunt bevestigen. en een staand nachtkastje met mooie pootjes heeft ook wel iets.

De kleur en het materiaal

De kleur en het materiaal van je nachtkastje is natuurlijk een persoonlijke keuze. Probeer bij de keuze in ieder geval te kijken bij wat je a lin je slaapkamer hebt staan en kijk of het design daar bij aansluit, dat wordt het in ieder geval een mooi geheel.

Speciaal voor u geselecteerd

Hier vind je verschillende soorten mooie nachtkastjes ingedeeld per categorie;

Hangende of zwevende nachtkastjes

Hangende nachtkastjes, of zwevende bedtafeltjes zijn erg populair en dat is niet gek. Een nachtkastje dat aan de muur bevestigd is en als het ware in de lucht zweeft ziet er om te beginnen erg mooi uit. Maar vergeet niet dat een hangend nachtkastje het ook erg praktisch is, bijvoorbeeld met stofzuigen.
Hier vind je onze selectie mooie zwevende nachtkastjes.

Goedkope nachtkastjes

Een goedkope nachtkastje kan een prima keuze zijn. Tegenwoordig kun je voor weinig geld ook prima nachtkastjes krijgen. Dus waarom zou je meer uitgeven dan nodig is voor je bedtafel. Voor een goedkoop nachtkastje moet je misschien wel iets beter zoeken naar een mooie van goede kwaliteit. Maar dat hebben wij vast voor je gedaan. Hier vind je onze selectie betaalbare nachtkastjes.

Design bedtafels

Een design nachtkastje is natuurlijk een must als je veel aandacht besteed aan de inrichting van je huis en slaapkamer. Gelukkig zijn er veel mooie nachtkastjes en is er altijd een die past bij jouw inricht en design wensen. Deze mooie design nachtkastjes zijn wij tegen gekomen.

Open nachtkastjes

Een open nachtkastje is praktisch als je makkelijk iets wilt kunnen pakken of wegleggen. Een boek je telefoon of je snurkbeugel leg je nu eenmaal makkelijker weg in een open nachtkastje zonder lade of deurtje.
Dit zijn onze favoriete open nachtkastjes.

Dichte nachtkastjes

Een dicht nachtkastje heeft als voordeel dat je sommige zaken discreet en stofvrij kunt opbergen. Bij een dicht nachtkastje kun je nog kiezen tussen een met een lade of een deurtje. En uiteraard is ook een halfopen nachtkastje mogelijk. Hier vind je een aantal mooie voorbeelden.

Veelgestelde vragen over nachtkastjes en bedtafeltjes

Waar moet je op letten bij een nachtkastje?

Als je een nachtkastje gaat kopen moet je op de volgende zaken letten;

  • Wil je een staand of hangend nachtkastje
  • Open of gesloten bedtafeltje
  • Welk formaat heb je nodig, en kun je kwijt
  • Materiaal, kleur en design

Bekijk de keuzehulp en mooiste opties voor nachtkastjes op onze site.

Back To Top